pondělí 5. září 2016

(Thunder) Van Der

This is a parody about the Austrian presidential election re-run.
After the far-Right candidate was narrowly defeated, he claimed for irregularities in counting postal votes. This costs a lot of time and money for the austrian taxpayer. The result was overturned because of technical errors, not vote manipulation, which the FPÖ also caused themselfs. "Confidence in the rule of law is the foundation of a democracy," the left wing presidential candidate Alexander van der Bellen said. "I will stand in the rerun, and I intend to win it. I urge all citizens to exercise their right to vote. This is no game. For me it is about the unity of Austria."

Toto je parodie o opakování rakouských prezidentských voleb. Po tom, co byl krajně pravicový kandidát těsně poražen, tvrdil, že za to mohou nesrovnalosti v počítání elektronicky zaslaných hlasů. To stojí rakouského poplatníka spoustu času a peněz. Výsledek byl zrušen z důvodu technických chyb,  manipulaci s nehlasujícími, což FPÖ rovněž způsobila sama sobě. "Důvěra v právní stát je základem demokracie," řekl levicový prezidentský kandidát Alexander van der Bellen. "Zúčastním se reprízy a mám v úmyslu vyhrát. Apeluji na všechny občany, aby uplatnili své volební právo. To není hra. Pro mě jde o jednotu Rakouska."

5 komentářů:

  1. Nevyzrálost ke svobodě. To je v kostce společný jmenovatel lidí, co volí týpky jako je Hofer, Trump, Le Pen, Orbán apod.

    OdpovědětVymazat
  2. „Tak já nepopírám, že jsem fandil panu Hoferovi, protože nemám rád strany zelených,“ řekl Zeman.
    (To je argument jak noha.)
    Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/hofer-zeman-pochybnosti-v-otazce-migrace-fpf-/domaci.aspx?c=A160908_182252_domaci_san

    OdpovědětVymazat
  3. Politikum se ted velice hodi situace s emigranty, protoze mohou vsechny problemy, ktere 20 let neresili, hodit na ne. Posledni velka emigracni vlna byla za valky v Jugoslavii a to je 20 let. Tehdy se to jeste hodilo propagandisticky jako -"vidite, kam ten socialismus vede!?" a bez problemu byla prijata kvanta "Jugoslavcu", spousta z nich nemela s valkou nic spolecneho, jen vyuzili prilezitosti. Stejne jako ted. Jen ted se to tu prodava jako konec sveta a Rakouska zvlast. Nase kultura!!! Nas Panbuh!!! Co s nami bude!!! FPÖ konstruktivne pozaduje po zenach mit 3-4 deti. Herrrr Hoferrr si take ohriva polivcicku. Zeman neni meritkem pro nic- stejne, jako Klaus, kdyz se dal na meteorologii. Tito lide, obklopeni camarilou pochlebovacu ztraci pojem o realite a to hlavne o realite sebe sama.
    Mame tady ale dalsi problem- volby se budou zrejme odkladat, nebot volebni karty, ktere jsou jaksi na "volbu na dalku", vlozeny jez do obalek jsou, zacaly neposedne vystrkovat ruzky- a to doslova. No a takova rozlepena obalka volebni karty zavini jeji neplatnost. Ale protoze kazdy slusny obcan ma pravo volebni a neni dopredu garantovano, ze jeho hlas dorazi platny na misto uredni, jsou volby dopredu napadnutlne. Coz je jaksi Unsinn, ktery by prinesl dalsi legracni clanky o bananove republice;) Ecco.
    Jinak vsechno ok, pokracujte v nakupovani!! WEEKEND!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Četla jsem někde, že k největším obtížím lidského života patří vystačit si jenom s rozumem. Ti, kdo to umí nebo se o to poctivě pokouší, končívají ostrakizováni na okraji společnosti nebo dokonce v blázinci nebo ve vězení. Chovat se racionálně je každýmu divný. Koukejte se trochu přizpůsobit. Pořiďte si aspoň bezpečnostní zámky, okovaný dveře a zvyšte plot. Takhle jste jasnej sluníčkář:-)

    Zase jsem nic nenakoupila a weekend v čudu.

    OdpovědětVymazat
  5. Na to uz jsem moc zapometlivej- ve sklepe jsem nemel zamky nikdy a nikdo to haraburdi nechce ukrast. Strasna zeme. Jinak dobry. Rusove si tu otevreli zmrzlinarium, delaji to asi jak u nich, nevim, ja tam nebyl, jen znam etot marozenoje, dnes moderne "sandwich". zrovna jsem dorazil vanicku ;)
    dnes nic nevim. az zas vysvitne slunicko
    ciao bella!

    OdpovědětVymazat

Odvahu! Be brave! Nur Mut! Corragio! Courage! Mужество!勇气!