pondělí 5. září 2016


6 komentářů:

  1. Byla "odhalena" identita Banksy(hohoho)...pry: Mr Del Naja says he is close friends with Banksy - but journalist Craig Williams believes it could be him..
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-3770954/Rumours-secret-identity-greatly-exaggerated-Massive-Attack-star-accused-Banksy-admits-good-mates-denies-graffiti-artist.html
    Jak jinak? Konecne zase muzu psat komentare- nejak se to samo odblokovalo. Uz asi CIA a vrahy z Wallstrytu nezajimam. Mate vsechno do skoly? Pooozdro a peeero? Pastelky? Gumu a krouzitko? To dneska stoji, co? Depak za nas- vsechno zadax- zlati komunisti, vam reknu...
    Tak zatim, jdu obhlednout latifundie ;)
    P.S. vyrostly mi citrony (2) a olivy- asi 10. Pomalu zacinam o te Klausofobii pochybovat- ze by se prece jen oteplovalo? Jo- abych nezapo- na plote roste passiflora, mutschenka- dela kvety, ale ne plody- fcely se muzou zblaznit. Voni to a lidi, co jdou kolem a znaji to, tak padaji do mdlob. Roste to ze zeme, prezila 2 zimy a ted s rozjela tak, ze roste pul metru za den a je plna kvetu. Toz nevimmm O_O papa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna jsem si říkala, že napíšu závěrečný text, rozumíte, něco závažnýho a přitom třeskutě vtipnýho a končím tvá máňa, že holt kucí z kgb a cia vyhráli, ani Herr braanovi sem nejde psát, a vono helemese. Mučenku nemám, ale motýlí keře (komule Davidova), kde se denně pase asi milión motýlů, jo a taky otakárci fenykloví, protože fenykl se rozplevelil všudemožně, lítaj legračně, neohrabaně, jako když hodně vysoký lidi tancujou, oliva přežila venku zimu, vyrazila nové větývky a je na ní jedna krásná oliva, mandle už padaj, fíky jsem se naučila jíst, klaus zase neměl pravdu, pastelky mám, umakartový obaly na sešity taky, tož Vás srdečně zdravím, dobrou;)

      Vymazat
  2. tak to mi mrzi, ze jsem pripravil svet o velke literarni dilo, zavazne a silne, ale pritom vzletne rozsafne... no co uz..
    Jo, je videt, ze ty nase jiznejsi latifundie prece jen nesou vic- Vy jedna oliva, ja 10! Komule je tu plevel, takze vidite, ze jsme vybornejsi. Ale co, Kronländer se musi akceptovat, vsak jste taky jenom lidi ;)
    Tak jo. Bis dann.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je dann.

      To je svatá pravda, že jste výbornější. Ve Vídni. Na vašem venkově vyslechla jsem tuhle némlich to samý, co tady: znásilněj nám naše dcery, potažmo proč nejdou bojovat, když jsou mladý a silný. I ty mobily, jak s nima telefonujou, byly.

      velké literární dílo.. ja ja, grosse schade

      už zraje réva.
      nechcete zase nějaký kdoule??
      tak jo. pošlu osumdesát kilo.

      Vymazat
    2. prej je to blivajs, ty gdoule. Naucte se hazet po kolemjdoucich- muze se to v budoucnu hodit, az se kolem pozenou hordy hladovych machometanu!

      Vymazat
  3. Ali: kdoule nejsou blivajs, jsou výborné, když se umí udělat. Už dvakrát jsem je od paní Anny měla a zrovna pod jiným článkem žadoním o další. ;-) aida

    OdpovědětVymazat

Odvahu! Be brave! Nur Mut! Corragio! Courage! Mужество!勇气!