pondělí 29. září 2014

předvolební reklamní smog

Viděla jsem několik předvolebních poutačů. Většina slibuje buď úklid, zahnání živlů nebo že se nemám bát že nezaparkuju či šlápnu do psího exkrementu. Všichni mě chtějí před něčím chránit, ale ničeho z toho, co jmenují, se nebojím. Jeden na plakátu píše, že dá nový semafóry, takže budu určitě nejmíň o pět minut někde dřív, další (z ods) sděluje, že se nikdy nevzdává, přičemž má na hlavě helmu, co nosili bojovníci starověké Sparty a na pozadí mu zuří bitva u Thermopyl. Společným tématem mnohých kandidátů je útok na sociálně nejslabší, včetně kandidátů čssd, u níž by se předpokládalo, že sociálně slabé bude bránit. Bezdomovce vyženou z ulic, patrně na luka,  smradlavé lidi z tramvají, nepracující dají na černou listinu. A to všechno pro nás, přizpůsobivé většináře, pro naše světlejší zítřky. 
Primitivita podbízení voličům je velmi smutná.

 A toto video nevěřím, že existuje, to nemůže být pravda:
Hustý. Tenhle láká na trojku:
Tihle rovnou na štyrku.
Tuten slogan níže by se hodil na volební billboard v roce 1990, po pětadvaceti letech úzké spolupráce politiků s jmenovanými zní přímo srandovně. Boj proti nepříteli. Na to už snad neslyší ani čtenář Blesku. Kdyby napsali "Herny nedáme!", řeknu si, ok, jsou aspoň poctiví. Má vůbec někdo z politiků nějakou vizi do budoucna? (P.S.: Prča bude, až někdo smaže červený text.)

Některý lidi jsou strašně vtipný.
Kafe se smetanou a guláš s chlebounem.
Oslovit voliče hovnem.


Závěrem:


7 komentářů:

  1. Stověžatý ráj pražské smetánky a její zlaté mládeže vyžaduje politickou vyspělost a srdnatou obhajobu ideálů klausismu........pessempestam

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem vám nahoru na konec připojila ještě dovětek. Jsme tu ryzí čeští klausem poznamenaní strejcové a tety. Asi zase vyhraje Babiš a jeho "žádnej problém, prostě to zařídím". Co? Už aby nás zase někdo obsadil a zakázal svobodné volby;)
      Tady u nás na vsi budu volit Trojského koně, na magistrát piráty.
      Vlastně budu volit ještě do senátu... pana Hampla, rektora UK.
      Nic lepšího v těch volebních lejstrech nevidím.
      Zítra révysklizeň!

      Vymazat
  2. ajaj - zde sklizeno za úpění vinařů a hlavně nádeníků, kteří museli pucovat každý hrozen. Ale nakonec sic o třetinu nižší výnos, ale kvalita skoro průměrná - přes 92 Oxlů.
    Pozor klausismus je univerzální a plošně platný. CH-vol.obec jednoznačně zamítla nahrazení skoro 20ceti privátních nemocenských kas jednou.
    Poptával jsem se nádeníků - žijících z ruky do huby - proč a dozvěděl jsem se, že stát se musí zprivatizovat, aby byla zajištěna svoboda a tím levná lékařská péče a vysoká životní úroveň.
    Babiš je všude a media jsou pevně v rukou babišů všude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, takže ch-občané jsou taky ovce? Takže každý systém si dokáže zpracovat svou voličskou obec, jak potřebuje. To je smutné, že. Takže intuitivně už od dětství správně kašlu na systémy. Všechny. Skoro.

      Já jsem si hrozny předvypucovala už na vinici. Surově jsem vyházela všechno napadené a poslední týden každý den poctivě obcházím a každou podezřelou kuličku vynípávám. Teď ucucávajíc seyval 2012 (chutná jak retsina) nastudovala jsem diplomovou práci "Vliv technologického postupu a užitých enzymů na složení vína a jeho senzorickou hodnotu", pročež budem zasiřovat a odkalovat už mošt a nabunzírované kvasinky frknem až do odkaleného moštu a jestli letošní víno nebude BOMBA, tak jsem andulkašafářová :-)

      Vymazat
  3. Vliv jednoznačně prospívá ve vinném sklepě. Obzvláště znalosti odkalováním a síření zaručují absenci originálních přiboudlin.
    Vliv vzdělávání na společenskopolitické dění je - viz. ch - zanedbatelný. Obzvláště zanedbatelný v současném systému odkalování a síření.

    OdpovědětVymazat
  4. Vliv vzdělávání................

    OdpovědětVymazat
  5. demižony se sířily jen maličko
    současný plesnivý systém by potřeboval odkalit a zasířit fest

    OdpovědětVymazat

Odvahu! Be brave! Nur Mut! Corragio! Courage! Mужество!勇气!