úterý 28. února 2012

Foto dne-3-2-1-Jaro


3 komentáře:

  1. Jéééé jaro... sem s ním :-) Taky luxuju trávník, protože jak po něm běhaj psi, je na něm plno chlupů.

    Shodou okolností, po včerejších spekulacích bude či nebude-li odstraněn ministr spravedlnosti, se dneska zčistajasna objevila zpráva http://www.novinky.cz/domaci/260301-studenti-kteri-na-plzenskych-pravech-volili-pospisila-dostali-20-tisic.html možná je to náhoda, možná dospělo grémium ods k tomu, že odvolat ho kvůli tomu, že podporuje státního zástupce, který chce pohnout korupčními kauzami, by bylo moc nápadné... rozhodně lepší je pokusit se ho zdiskreditovat jinak... a už dost k tématu, počkáme, kam se pohne... a dem se těšit na jaro ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. napadne dlouhy clanek, ze? A figuruje tam pan Kindl, totalne duveryhodny clovek z rad Klausovych oblibecu a poradcu, hmmm.. co za tim asi bude?

      "Podle Marka Pospíšil peníze vyplatil všem, kteří byli v květnu 2010 členy studentské sekce senátu. „Pokud vím, tak jeden ze studentů jej nevolil, a odměnu obdržel rovněž. Stejně tak dostal odměnu student, který při volbě děkana vůbec nebyl a do senátu se dostal až po mém odchodu jako náhradník,“ sdělil Marek.

      Sem s tim Jarem! (Nebo aspon s Cifem) Dalsi Jaro je zapotrebi narodu!

      Vymazat
    2. a pod fotkou Pospíšila je podprahově podsunuto "bývalý děkan plzeňských práv"...

      Vymazat

Odvahu! Be brave! Nur Mut! Corragio! Courage! Mужество!勇气!