neděle 8. ledna 2017

Trump made in Russia?












3 komentáře:

  1. jejeje, už zase provokujete ty nebohé ljubitele trumpozemanů ;))

    OdpovědětVymazat
  2. http://www.acfk.cz/filmy/silene-stastna/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Komedii bych to zrovna nenazval, ale fajn. "Potetovana melancholie" se mu taky povedla. No ale je to úkol doby, být "authentic". Yep!

      No jo, Trumpoputinovcovi Zemanovci, tedy LživíNenávistníci že Socialistického Pajzlu IV. se děsně rozčilují, když slyší "Putinovi trollové" a očividně se v tom poznají, jinak by se tak nepýřili. Jistě, radikální řešení, generalizace- to je skvěle, chutná to po "chlapáctví", dá se u toho bouchat do stolu, smést světové problémy mei dvěmi frťany že stolu, nechat utopit tisíce lidi, nebo zbourat město a zaživa tam pohřbít všechny, kteří nemohli utéct. Jako právní podklad pak poslouží jednoduché- "a co Američani?" a tím je morální a právní odpovědnost Putina a Asada vyřešena. Není to krásný svět? A takový jim nabízí v Česku Zeman. Alkoholici to vyřešili v hospodách už dávno. A protože se jejich mozek alkoholismem nevyvíjí, ale retarduje, nic lepšího už se čekat nedá.

      Ale jednu výhodu má volba Trumpa přece - poslouchal jsem jeho první bizarní projev k novinářům a rozuměl jsem bez problémů. Nejen proto, že neodpovídal konkrétně na žádnou otázku, ale jeho angličtina je na úrovni tak nízké a tak apolitické, až si člověk myslí, že si dělá srandu. Pokud nevyvolá válku, která nás všechny smete- a to už třeba jen tím, že se místo do tlačítka Tweeter trefí do tlačítka Nuke Weapon-, tak se asi pobavíme.

      S pozdravem Pravda a láska nezvítězí, ale lépe se usíná!
      ali.B, ztroskotanec a zaprodanec první generace s přesouvacim pozadím (Migrationshintergrund)

      Vymazat

Odvahu! Be brave! Nur Mut! Corragio! Courage! Mужество!勇气!