pondělí 5. prosince 2016

Názorově elastická squadra Hofer, Strache, Klaus, Zeman, Putin, LePen, Wilders, Farage prohrála

FP-General und Hofer-Wahlkampfleiter Kickl (AfterWorkParty)


















"Tak nám zabili Hofera!" "A kerýho Hofera, paní Bureschová- já znám dva- toho šejdíře s minderwertige potravinama a pak toho, co bude v Rakousích presidiovat, jak říkal Profesor a.d. Klaus a ten má vždycky pravdu!?" 
"No toho právě zabili- chudáka. Jako by nebyl už dost zmrzačen na těle i na duchu."
"A jak se mu to, prokristapána, stalo?"
 "No já slyšela u řezníka, že se všichni jako proti němu spojili, jako tudle proti Ceasarovi a jen tak se jim povedlo ho - obrazně!- zamordovat!"
"A tak to je dobrý- to vědí, Frau Buresch- voni když si na někoho zasednou, tihle rudí, zelení, černí a růžoví, tak jim nepomůže ani svěcená. To já měl známýho, ten brblal nesrozumitelně, nikdo mu nerozuměl, ale pak zabrblal něco o Den Haagu a v ten moment mu rozuměl i ten poslední opilec- to byla jeho derniera; vidíte na tomto příkladě, jak je ten náš národ zdělanej!"
 "Ale teď prej se snad všichni Machometáni z celýho světa přestěhujou do Rakouska a až to tam praskne, tak taky k nám a zakážou auta a ten druhej, co byl prvni, ten Fanda Blemblem Zelenej taky vyhlásí Spojené Evropské Emiráty- říká se, no..."
"I wo- depak, paní Bureschova- voní to zase ukočírujou- chudejm přidaj, bohatejm taky a zaplatí to ty nejchudší, který stejně nikoho nezajímají a jsou rádi, že mají práci- a zase bude dobře...sakra to jsem někde slyšel!"
 "Tak a já snad abych došla milostpánovi pro pivo!"
"A vemte tam ještě lahvinku zelené, když maj ve Vídni teď tu slávu- ať nás nenařknou z ignorance!"

Opodeldok si už Seemann a.d.  dovolit nemohl, po tom, co propil Hrad a musel ho po desetikorunách splácet a tak si mazal kolena psím sádlem, které mu zaopatřoval jakýsi pan Schweik, zrovna ten, co měl sám chov psů s plzeňským rodokmenem, jaký kdo chtěl.

11 komentářů:

  1. Nene, je to takhle: „Že to je celé zmanipulavaný podvod je jasné každému,kdo má na krku hlavu,“ přečetla jsem v nějaké diskuzi, protože tamtoho mladýho šviháka chtěli úplně všichni, čili není vůbec možný, že nevyhrál a výhra Bellena byla předem domluvená elitama (píšou se v uvozovkách), neziskovkama a ufonama. To je hrůza, pani Müllerová, todle za našich mladejch let nebejvalo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak- celé to bylo spiknutí- obětí jsou všichni Rakušáci (rodilí), FPÖ, Dip.Ing. Hofer, Le Pěn, KlauzSeman, Orban,Farage, Trump a HLAVNE Putin, který to celé zafinancoval. Na večeři pozval, machorku zaplatil, Krym Sekt nabídnul, Vodky do vejsluzky přibalil- a hov... zase nic. Apropos- všimnul jsem si na asociálních sítích, že je tam spousta Rusů- nebo řekněme více Rusek, které posílají pozdravy ze všech koutů EU a taky světa- především z USandA a mají jedno společne- jejich "hlavní sídlo", nebo aspoň výchozí bod, je hlavně Praha a pak hned Bratislava...hmmm. Že by náhoda? Koho má Česko velvyslancem v Rusku a v Bratislavě? Ale to jen tak na okraj.

      No tito FPöÖ dojeli na několik věci- ale ani jedna z nich není ta, kterou dávají oni k lepšímu. To už jim dokázalo několik statistiku a jiných revanšistických živlů. Poslední hřebík do rakve jim zabouchal pan Farage, tento zbabělý komik, který den před volbou řekl, že až Hofer vyhraje, tak vyhlásí referendum o Aus-tria-tu z EU, což z úst tohoto tlučhuby, kterému naletěly už davy v GB znělo pro místní, zemědělce a jiné jako siréna, ohlašující nálet. Co by si počli bez dotací? Rakousko samo už by na to nemělo, protože když se tak dělo, vykreirovalo Rakousko pod vedením Kreiskeho 1000 miliard schillingu státního dluhu, z kterého se dodnes a už nikdy nezbaví.

      Ještě den před tímto "polibkem smrti" přítele Farage byl TV-Duel "Der Giganten", kde Hofer- zřejmě na radu Klause a Zemana- najednou otočil, ze sladkého teplouška s namalovanými rtíky se stal najednou sedmihlavým drakem a napadl po 3 minutách Van der Bellena, že: jeho otec byl nacista, on je komunista a špión pro DDR, 25x ho nařkl že lži a tutam byla jeho libá uhlazenost, kterou si získal sympatie i těch, kteří prostě nechtěli volit VDB. To a ještě pár dalších úletu ho nakonec stálo 300 000 tisíc hlasů. V prvním kole byl rozdíl 30 000.

      Je úplně nepochopitelné, jak mohou vůbec Rakušáci volit někoho, kdo je členem buršáckého spolku, který neuznává dnešní hranice Rakouska, říká si Deutsch-National, má v symbolech německé barvy a tohoto členství se nemínil vzdát. Musíme tedy uznat, že lidé si opravdu nic jiného nezaslouží, než být znovu a znovu oškubávání a decimováni těmi "Elitami", neboť buď nic nechápou- tak, jako Mein Kampf kdysi- a nebo to neberou vážně. USA a GB jsou momentálně nejlepším příkladem lidské prostoty. Ale dnes jsem četl Michelle Obama: ""When they go low, we go high"

      Doufejme, doufejme...

      Vymazat
    2. Nevim jestli je to k smíchu nebo k pláči, že lidi nemůžou být bez konspiračních teorií. K pláči, rozhodně. (Za totáče jich kolovalo míň nebo vůbec... nebo jsem je neevidovala?) Po 1989 se s nima ale roztrhl pytel, začalo to tím, že celá sametová revoluce byla předem domluvená, s největší pravděpodobností Havlem už v jeho "fešáckém kriminálu", proto mu tam taky chodily ty uheráky a americký cigarety.
      Na tyhle konspirační fantazie věří čím dál tím víc lidí... což je půda pro různá populistická paka.
      Je o tom Ecovo Faucaultovo kyvadlo: Vymysli co největší bejkárnu, různýma cestama ji podstrč lidem a až budou dost vystrašený, tak je "zachraň".

      Asociální sítě... nojo, v propagandě státy utápěj majlanty, některý státy víc a v některých momentech ještě víc...
      Tadyhle píšou o tom, jak funkují české dezinformační weby:
      https://drive.google.com/file/d/0BygbeLPDnJpoNFBMNEYzRmw2WjA/view

      Vymazat
    3. V životě to taky není jinak- vždycky musí být někdo vinný za vlastní blbost, bídu, neúspěchy, nespravedlnost. To je prý obrana psychiky, aby se jeden nezmačkal a nezahodil do kýblu. Konspirace v této formě byly i za komouše, jen jednu jsme neznali- domluvu mezi Východem a Západem, o které mi poprvé vyprávěl jeden místní špión, který jezdil do Ost_Bloku kšeftovat s computery. I se mi trochu vysmál, jak jsme byli naivní. Západ ani Východ tehdy neměli politickou konkurenci, Západ ani industrielni a Východ mohl svou neschopnost házet na embarga z pozlaceného Západu- a elity si vozily koupelny z Itálie ;) Potkával jsem tuhle pakáž v Jugoslávii v 80', kdy bydleli v nejlepších hotelech, zatímco prostý československý soudruh se válel v prachu kempingu, šumáky na skládacím stolečku a sto marek schovaných v zubní pastě...

      Jednotná Konspirační Teorie, proti které je teorie relativity žvást, byla za komoušů tato: "Všechno je jinak!" čímž bylo myšleno, že komouš, co vypustí z huby, je lež. 180° otočit a víme pravdu. Občas to narušila pouze konspirační teorie- bude měna!- což ale dlouho nevydrželo. Objednávka pračky se zrušila a jelo se dál.

      Zda se, že konspirační teorie hrály v této rakouské volbě negativní roli pro jejich konstruktéry. Táta nácek, kandidát sám komunista, anarchista a špión pro DDR... to byla těžká chyba. FPÖ je totiž spojena po celou svou existenci s roli obětí. Chudáci, kteří se jmenují Svobodní a kterým jsou neustále házeny klacky pod nohy, jen aby nemohli tu svou svobodu vyžít. Lídě to chápali vždy tak, že svoboda je, zbavit se "těch nahoře" a že tedy ti, kteří se pro ně "obětují", jim toto zabezpečí. A najednou- poslední den před volbami- oni sami tuto taktiku hodí za hlavu a udělají oběť že staříka a dokonce z jeho 50 let mrtvého otce, který se nemůže bránit a jako by to nestačilo, začne na něj házet protikandidát špínu, která byla před 20 lety vyvrácena soudy. Že se pár lidí zamýšlí, jak by to s tou svobodou dopadlo pod vedením FPÖ, která očividně neakceptuje soudnictví, pokud se ji nehodí, tedy jeden z hlavních pilířů státu a demokracie..hmm. Je nutno dodat, že kandidát Hofer byl před volbami na konzultacích u Zemana, Putina a také si pozvali Klause. Nechci splétat další konspirační sítě, ať si udělá obrázek, kdo chce, sám.

      Samozřejmě v době internetu musíme s těmito výplody počítat, konspiruje se na každém chatu a v každé a-sociální síti- denně milionx. Druhá věc je, že stačí 2 vteřiny na důkaz o opaku. KonspTeo měli dříve daleko nebezpečnější účinky, než dnes- protože trvalo roky, než se ukázala pravda- a někdy taky ne. Dnes mají tyto diskuze většinou ten efekt, že spolu zůstanou jen ti, "co spolu mluví"- známé z praxe, že;)- a ti stejně volí to, co by volili i před tím. Fakta změní názor pouze u otevřených lidí- ale to se netýká radikálů- ti to dělají z ublíženosti a ne z nějakého přesvědčení. Oběti prostě. Ale i ti se nakonec vždy odhalí- jen jim dát příležitost. Čím dřív, tím lip- největší chyba je, nebrat je vážně, protože nenávist je nejsilnější motivace pro tzv. homo adolf sapiens.

      WEEKEND!!!

      Vymazat
    4. SLUNEČNÝ!!! Jedu se mrknout na daču, co dělaj srnky. Za komouše byla vtipná ta konspirační teorie imperialistického útoku skrz mandelinku bramborovou, kterou nám sem shazovala letadla CIA. A asi nejslavnější z dějin jsou Protokoly sionských mudrců. Tak já jedu. Nenávist je svinstvo a cíleně ho podněcovat ještě větší svinstvo. Salve! Nezapomeňte už péct linecký :-)

      Vymazat
  2. A nejhorší ze všeho je ta nezisková mafie, do které se přesunul celý kriminální potenciál evropských národů, aby vysával poctivého soukromníka pomocí evidenční kasy.

    OdpovědětVymazat
  3. To máte, pane braana, recht. Vypadá to, že EET je největší zlo v dějinách lidstva, aspoň podle miliónů nářků, které se kolem toho vedou, to tak vypadá. Jsouc jelen, ptala jsem se cérky, která si taky tuhle eet pořídila, v čom je problém a ona říká, že v ničom, leda snad v té prvotní investici. Účty, které předtím psala na papírek, teď ťuká do takovýho většího mobilu, toť vše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. EET je zlo, které svým kristalicky jasným záměrem nastolení ultimativně spravedlivého uspořádání spravedlivé konzumace čehokoliv kdykoliv, odvádí pozornost od desetiletími omleté nutnosti reformačních procesů náboženství kapitalismu - dnes neoliberalismu.
      Neoliberalismus je řízen v ekonomice skrytým spravedlivým bohem, zjevujícím se v podobě neviditelné ruky trhu.
      O omletém poznatku, že tato ruka je neviditelná protože neexistuje nechce mainstream doposud vědět.
      A pravdy se obává jako ďábel svěcené vody - fantomické bolesti sem nebo tam.
      Mainstream má recht - fantomické bolesti jsou navíc hype.

      Vymazat
    2. Furt vás vyhlížím, kdy už budete, člověče, v tej praze???

      Vymazat
  4. Zítra dorazíme do Zlaté nad Stříbropěnnou na lívance k Věře. V pondělí bychom rádi zajeli k vám na aperó a na pováženou. V úterý zaskočíme k Dagmaře a zajdeme si prohlížet Sofinku. Ve středu odjedeme do vyhnanství v naději, že se z toho všeho do příštího roku vylížeme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V pondělí jste očekáváni na kyselé trojské :-)

      Vymazat

Odvahu! Be brave! Nur Mut! Corragio! Courage! Mужество!勇气!